Teraz jest So wrz 04, 2010 7:50 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Poznajmy się.
PostNapisane: N sty 31, 2010 1:08 am 

Na razie widzę, że raczysz nas pięknym poematem, zapowiada się dobrze. :D

PostNapisane: Pt lut 05, 2010 7:36 pm 

Witam.
Jako nowemu userowi, wypada mi w pierwszym poście napisać parę słów o sobie. Ale cóż by tu o sobie napisać...? Na chwilę obecną, mam 27 lat i 190 cm wzrostu, mieszkam we Wrocławiu, z wykształcenia jestem technikiem meblowym (z dyplomem ;) ), a mój stan cywilny, to prawie żonaty ;)

Moje zainteresowania, to oczywiście muzyka, klasyczne motocykle i samochody, kultura słowiańska, germańska, skandynawska, oraz militaria i II Wojna Światowa, oraz historia ruchów narodowych w Europie.

Moje ulubione gry, to Hitman (wszystkie części), Quake I, II i III Arena (w IV nie grałem), Unreal Tournament, Soldier Of Fortune, Morrowind, oraz z Amigi Mortal Kombat I i II, Wings, Wings Of Fury i wiele innych.

Słucham takich gatunków/podgatunków, jak Heavy (w tym NWOBHM), Speed, Thrash, Doom (Tradycyjny Doom, Death/Doom, Black/Doom, Funeral Doom), Black (pierwsza fala, druga fala, TNBM, Raw Black, NSBM i wybiórczo DSBM), Viking, Pagan i Death Metal (ze szczególnym wskazaniem na oldschool), oraz RAC, trochę Dark Ambientu i Martial Industrialu. Najczęściej słucham Black, Viking i Pagan Metalu, oraz RAC. 8-)

Na zakończenie postu, pozdrawiam forumowiczów

Tytuł: Re: Poznajmy się.
PostNapisane: So lut 06, 2010 8:16 am 

Witam,mam 27 lat,mieszkam w okolicach Krosna na Podkarpaciu.Muzyką metalową zainteresowałem się w wieku 14 lat.Pierwsze słuchane kapele to Acid Drinkers,Albert Rosenfield,Illusion itd. potem nadszedł okres fascynacji mroczniejszymi dźwiękami mogę wymienić tutaj Moonspell a konkretnie płyty Wolfheart czy Irreligious,genialny Clouds Tiamata i tym podobne rzeczy.Nie ominęła mnie tez fascynacja Black Metalem: Darkthrone,Immortal,Dimmu Borgir,Burzum można wymieniać w nieskończoność :) Kocham tez kapele z kręgu gothic rocka np. wspaniały The Sisters of Mercy często gości w moim odtwarzaczu.
Ogólnie lubię posłuchać muzyki gitarowej ale nie pogardzę też elektroniczno ambientowymi dźwiękami,np.Mortiis.
Witam wszystkich :)

PostNapisane: Pn lut 15, 2010 8:44 pm 

wanderer napisał(a):
np. wspaniały The Sisters of Mercy często gości w moim odtwarzaczu.

już Cię lubię!

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 9:13 pm 

Witam.

Nowy użytkownik jestem. Imię nieważne :D lat 21 z Warszawy. Metalu zacząłem słuchać gdzieś od 5 klasy podstawówki - początki to Slayer, Slipknot, Vader... jak zazwyczaj bywa.... Z początkiem gimnazjum trafiła w moje ręce płyta tzw. Kredek, Dimmu, no i potem to już Black.... Dark Funeral itp. i dzisiaj wielki fan satanistycznego metalu :twisted:
Akurat dobrze się stało bo od zawsze mam sympatię do złego :twisted:
Dlaczego tu jestem ? Hmmm... bo mi się tu podoba poprostu... Zainteresowania: LHP, Okultyzm i całe zło.
A... nie tylko Blacku słucham... głównie ale nie tylko... lubię cały Mrok i napierdzielanie dla Szatana ! Black, Heavy, Doom, Suicidal, itp... gotyk również :mrgreen:
Słucham poprostu tego co mi się podoba :D

Tyle. Witam Was.
:D

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 9:51 pm 

Witam!

Na wstępie już dodam, że pisać o sobie nie lubię. Ba! Nawet nie umiem specjalnie. Ale że kultura tego wymaga... sami wiecie.

Ciężą muzyką zainteresowałem się mając 12-13 lat, gdy też mój zacny kolega polecił mi Slipknot. No i co tu dużo pisać? Słuchałem, słuchałem, aż się zakochałem. Dalej to poprzechodziło na Behemoth, jakieś Metalliki i inne takie, o których głośno. Na dzień dzisiejszy najbardziej moje ucho cieszą death i thrash metal. Choć i jakimś dobrym heavy nie pogardzę.

Od trzech, może czterech lat próbuję ogarnąć wiosło... i chuja mi wychodzi za przeproszeniem. Może to też przez moje wrodzone lenistwo?

Zainteresowania? ... Nie zastanawiałem się nigdy nad tym. Robię to co lubię, a raczej to na co mam ochotę. Rzecz jasna w granicach rozsądku i słowa mojej kochanej Pani.

Z ciekawostek? Jestem wegetarianinem.

Co zaś do forum? Zostało mi polecone przez słodką banshee.

Pozdrawiam, Zombie.

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 9:56 pm 

Zapomniałeś napisać o tym, że lubisz gryźć moje przedramiona i odkażać rany po starciach z tym uszatym terrorystą.

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 10:15 pm 

Nie tylko przedramiona. Z resztą pomysł na przedramiona jest zaczerpnięty od Ciebie. Ja wolę dziabnąć Cię w główkę! Może kiedyś dogryzę się do mózgu?
A ostatnie odkażanie ran to był dobry sposób by wymacać twe zacne piersi!

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 10:18 pm 

Co Ci po moim mózgu? Pewnie mam tylko jeden zwój więcej niż kura, żeby nie wypróżniać się, że tak to ujmę, po kątach.
Wymacać, wymacać... Tylko macanie Ci w głowie, macaczu.

PostNapisane: Śr kwi 14, 2010 11:09 pm 

Jak kura to błe! Zwierząt się nie jada!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]